Fast renhold

Rene og ryddige lokaler gir et godt førsteinntrykk, bedriften vil fremstå som ryddig og seriøs for potensielle og eksisterende kunder. Ett godt innemiljø bidrar til å redusere bedriftens sykefravær.

EAS Renhold har spesialisert seg på renhold for næringslivet, og kan skreddersy renholdet etter deres behov.

Temporære oppdrag


Oppskuring-boning

Å fjerne bonevoks krever god kunnskap om gulvets overflate og den bonevoksen som allerede er på. Våre medarbeidere har lang trening i å finne de rette løsninger for både fjerning av bonevoks og for påføring. Vi vil også være behjelpelig med å finne miljøvennlige og økonomisk besparende alternativer til bonevoks som passer til de fleste typer gulv. Gulvet skures ned ved hjelp av maskiner og kjemikalier. Oppløsningen fjernes med vannsuger før gulvet skylles/nøytraliseres. Det påføres grunner og deretter polish i flere lag. Polishen kan poleres/herdes med en highspeed maskin ved senere anledninger (vi anbefaler ofte en gang pr. mnd.).

Vinduspuss
EAS Renhold kan tilby vinduspuss under alle forhold og for lokasjoner i alle størrelser. Vi har medarbeidere som er spesialister i vinduspusserfaget.

Tepperens
Alle tepper må rengjøres ut over bruk av støvsuger og teppebanker. Kontakt oss for et hyggelig pristilbud

Hovedrengjøring

Begrepet Hovedrengjøring betegner vanligvis nedvasking av lokaler som er i bruk. En grundig gjennomgang av alle arealer er ofte en forutsetning for et godt innemiljø. Vi kan levere hovedrengjøring til alle typer bygg. Dette vil vanligvis være en full gjennomgang av tak, vegger, gulv og fastmontert inventar.

Byggrengjøring
Byggrengjøring (vask av nybygg) inneholder flere av de samme elementer som ved Hovedrengjøring.

EAS Renhold AS - Værftsgate 10 - Pb 262 - 1502 MOSS - Tlf: 930 27 487 - epost: eas@easrenhold